Plisséhorren voor ramen

Samen met de plisséhordeur zorgt de raamplissé voor eenheid in huis en een uniforme uitstraling naar buiten. De raamplissé combi is de ideale combinatie van insectenwering en raamverduistering/raamdecoratie in één frame. De ideale combi voor dakramen en lichtkoepels. Zo kan traploos geventileerd worden en/of verduisterd; en dat in 1 systeem!

Inklem of voorzet
De plisséraamhor is leverbaar als inklem unit of voorzethor. Omdat het gaas zwart is en daardoor niet reflecteert, wordt het uitzicht slechts minimaal gehinderd. De onderlinge sluiting worden bij elkaar gehouden middels een magneet band. Standaard zwart gaas. (Grijs gaas op verzoek).

Bediening
De systemen werken nagenoeg geruisloos en kunnen met weinig kracht bediend worden.De verschillende plisséhor systemen kunnen van links naar rechts en van rechts naar links bediend worden. Bediening van boven naar beneden is niet aan te raden i.v.m. vervuiling en uitzakken van het gaas.

Montage
De voorzet unit is geschikt voor montage op het kozijn (‘op de dag’) en het inklem unit is geschikt voor montage in het kozijn (‘in de dag’). Het frame is eenvoudig van de montageclips te verwijderen en makkelijk schoon te maken.

Voordelen van de raamplissé zijn:

  • samen met de plisséhordeur een uniforme uitstraling naar buiten
  • geruisloos en met weinig kracht te bedienen
  • door zwart gaas uitzicht minimaal gehinderd
  • zonder boren of schroeven te plaatsen

Verduisterende werking
Keuze uit 5 kleuren geplisseerd doek, te weten: zwart, antraciet, zilvergrijs, gebroken wit en donkerbeige. Het geplisseerde doek heeft een gemetalliseerde achterzijde en is verduisterend.

 
 

Unilux Horren