Zonwering: Markiezen

De markies is de meest optimale zonwering gekoppeld aan een nostalgische uitstraling. Van welke kant de zon ook komt een markies biedt altijd optimale bescherming.

Klassiek en modern
Naast het weren van de zon heeft de markies nog een functie; door de nostalgische uitstraling en de fraaie uitvoering van de kap is de markies ook een verfraaiing voor de gevel. Dit geldt niet alleen voor een klassiek pand, ook op een modernere bouwstijl kan de markies voor een verrassend effect zorgen.

Markiezen van Sunsupply zonwering
De mogelijkheden bij de uitvoering van markiezen van Sunsupply Zonwering zijn legio; zo kunt u de keuze maken uit een aluminium-, een hardhouten- of een grenenhouten frame. Vervolgens kunt u kiezen uit een boven- en zijkap die uit dezelfde materialen bestaan. Deze keuzes worden standaard in meerdere gangbare kleuren uitgevoerd.

Houtwerk en afwerking markiezen
Bovendien is het mogelijk, tegen een geringe meerprijs, het houtwerk uit te voeren in een kleur bijpassend bij het schilderwerk van uw woning. Voor de doekkleuren kan er uit een groot scala aan kleuren van gerenommeerde merken gekozen worden. Ook in de afwerking kent men een aantal varianten die het tot een bijna persoonlijk product maken. Zowel in handmatige als elektrische uitvoering verkrijgbaar.

Voor verschillende toepassingen zijn er diverse modellen markiezen leverbaar waaronder:

  • standaard model, toegepast bij normale situaties.
  • petmodel, toegepast bij hogere doorloop bijv. terrasdeuren.
  • klapmodel, toegepast bij grotere uitval.
  • vast model, niet bedienbaar en vaak toegepast bij winkels.